در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط (1,060 امتیاز)
با سلام در بیمه مشاغل آزاد با سرانه درمان اگر بیمه شده ماهیانه مبلغ سرانه درمان را پرداخت کند در زمان بازنشستگی باز هم حق سرانه 2 درصد از حقوق بازنشستگی کسر میشود؟؟؟با تشکر
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)
سلام

درصورتی که بیمه شده حرف و مشاغل آزاد حداقل 10سال سابقه پرداخت حق بیمه غیر از حرف و مشاغل آزاد  داشته باشد ، در زمان بازنشستگی مشمول پرداخت حق سرانه درمان  نمی گردد و صرفا دو درصد از مبلغ مستمری مطابق ماده 89 قانون تامین اجتماعی بعنوان حق درمان کسر می گردد.

آخرین مبلغ حق سرانه درمان 40 هزارتومان می باشد.