در بیمه درمان تکمیلی توسط (5,180 امتیاز)

با سلام و احترام

من حدود 8 سال بیمه اجباری تامین اجتماعی دارم. همسرم هم بیمه عمر پارسیان هست.الان می خوام بیمه تکمیل درمان برای همسرم اقدام کنم

 آیا می تونم از سوابق بیمه خودم یا بیمه عمر همسرم استفاده کنم و بیمه تکمیل درمان برای همسرم با دوره انتظار کمتر از 9 ماه بگیرم؟ همسرم الان هفته 6 بارداریش هست و به نظرم گرفتن بیمه تکمیلی با دوره انتظار بیشتر از 9 ماه فایده ای نداره؟

مربوط به این سوال: آیا برای خرید بیمه درمان تکمیلی حتما باید معرفی نامه داشته باشم ؟

2 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)
با سلام و احترام

دوست عزیز مدت زمان انتظار در بیمه های تکمیل درمان برای زایمان بین 9 تا 12 ماه می باشد.

اما در نظر داشته باشید که همسر شما هم اکنون باردار بوده و در صورت تهیه این بیمه نامه این پوشش شامل حال ایشان نمی شود.