در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
فیش فرورین ماه رو حدود یک هفته پیش پرداخت کردم ولی الان هرچه فیش اردیبهشت رو درخواست میکنم با خطای "امكان ايجاد بدهي تا زمان وصول بدهي قبلي وجود ندارد" مواجه میشوم
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)
سلام

این موضوع از دو حالت ناشی میشود 1-  فیش اردیبهشت صادر شده ولی برای شما قابل مشاهده نیست که در اینصورت باید به شعبه تامین اجتماعی مربوطه مراجعه شود 2-مبلغ فیش فروردین ماه توسط تامین اجتماعی وصول نگردیده که باز دراینصورت نیز باید به شعبه تامین اجتماعی مراجعه گردد.