در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط (100 امتیاز)
مبلغ حقوق از کار افتادگی باتوجه به یک میلیون تومن حقوق از کارفرما ماهیانه چقد میشود. با سابقه کار ۱سال و ۲ماه. و چقد طول میکشد ک شکایتم ب سرانجام برسد.

سلام. من ۱ سال ۲ماه کار کردم. اگر بیمه از کار افتادگی بگیرم با حقوق ۱میلیون تومن چقدر حقوق از کار افتادگی بهم تعلق میگیره؟؟؟
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)

سلام

برای حقوق های کمتر از حداقل دستمزد ماهیانه ، براساس ماده 111 قانون تامین اجتماعی درصورت برقراری مستمری از کارافتادگی کلی ، مبلغ مستمری مربوطه به حداقل دستمزد ماهیانه  ارتقا می یابد.

مثلا اگر حقوق زمان اشتغال در سال97 به مبلغ یک میلیون تومان باشد ، درصورت برقراری مستمری از کارافتادگی کلی ، مبلغ مستمری 11112690 ریال یعنی حداقل دستمزد سال 97 ارتقا می یابد.