در صندوق خدمات کشوری و سایر صندوق ها توسط (100 امتیاز)
باسلام وخسته نباشید پدر قبل اعزام به خدمت سربازی 2 سال بیمه تامین اجتماعی در شرکت خصوصی رادارد بعداز خدمت به استخدام شرکت نفت درآمده میخواستم ببینم چطور میتوانه از اون دوسال استفاده کنند؟؟

19سال کارگری تامین اجتماعی بیمه سال 21صندوق بازنشستگی شرکت نفت  تبدیل وضعیت شده ازکارگری به کارمندی اون 19سال بیمه اشتامین اجتماعی خریده امااون دوسال بیمه یه شرکت خصوصی بوده
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)
سلام

شاغلین شرکت نفت دو دسته اند ، کسانی که بیمه صندوق بازنشستگی شرکت نفت هستند و شاغلینی که بیمه آنها تامین اجتماعی است ، مشخص فرمایید ابوی محترم جزو کدام نوع بیمه پردازی می باشد؟