در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (210 امتیاز)
چرا برای خرید بیمه عمر توسط افراد جامعه فرهنگ سازی نشده واکثر مردم با بیمه عمر بیگانه اند.؟
3 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)

با سلام ،

در 2 سال اخیر شرایط خیلی تغییر کرده است و مردم کم کم دارند با این بیمه ها آشنا می شوند و بعبارتی درحال ایجاد بسترهای فرهنگی آن شده است ، می دانم کمی درصد نفوذ آن در سال های اخیر کمی کم بوده ولی بسیار بسیار امیدوارم در سال جاری و سال های آتی این آمار بصورت شگفت انگیزی بالا خواهد رفت ، با آمدن دوستان خوب نماینده و مشاوران قدرتمند در این زمینه و آموزش های تخصصی به ایشان و برگزاری جلسات متعدد برای مردم بزودی با پدیده استقبال بیشتر مواجه خواهیم شد.