در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام  من حدود ۴ سال از طرف بهزیستی بیمه بازنشستگی بدون دفترچه  تامین اجتماعی پرداخت کردم  دفترچه درمان سایر اقشار  از طرف بهزیستی داشتم الان دیگه دفترچه بیمه درمان من  تمدید نمیشه به دلیل اینکه از تامین اجتماعی حق بیمه بازنشستگی پرداخت میکنم خود بیمه تامین اجتماعی هم  برای من دفترچه صادر نمی‌کند باید چه کنم .؟؟؟
2 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)
سلام

با پرداخت مبلغ چهل هزارتومان (نرخ سال96) به ازای هرنفر ، دفترچه بیمه قابل دریافت می باشد.