در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط (210 امتیاز)
سلام در کدام یک از بیمارستان های دولتی   تهران یا کرج  تعویض مفصل زانو پروتز پا انجام می‌شود در ضمن  بیمه تامین اجتماعی از نوع بیمه اختیاری دارم با نرخ ۲۶درصد الان هم با نرخ ۲۷درصد در سال ۹۷ باسابقه پرداخت حق بیمه ۲۳ سال وتوسط پسر بزرگ خانواده نیز بیمه تکمیلی پارسیان با سقف پوشش ۱۰میلیون تومان دارم باتوجه توضیحات فوق ذکر هزینه جراحی پروتز پا اینجانب چقدر میشود و حداکثر پرداختی هزینه تعویض مفصل زانو پروتز پا توسط تامین اجتماعی چقدر است یا تشکر
1 پاسخ
توسط (9,260 امتیاز)
سلام

بیمارستان محب کوثر  بیمارستان طرف قرارداد با بینه تامین اجتماعی است و عمل تعویض مفصل انجام میشود.۹۰درصد هزینه توسط,بیمه تامین اجتماعی و مابقی توسط بیمه تکمیلی پرداخت میشود و هزینه پروتز هم طبق تعرفه توسط,بیمه تامین اجتماعی و مابه التفاوت ان توسط بیمه تکمیلی به شرط,پر نبودن سقف تعهدات پرداخت میگردد.