در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
سلام.

من حدود سال ۹۰رفتم با داداشم مغازه زدیم پول از اون بود کار از من هیچ حرفی هم نزدیم که آیا شریک باشیم یا نه.فقط حقوق به حسابم میداد.تعطیلات رسمی و جمعه .کلا همه روزه سر کار میرفتم.ضمنا اون خودش مغازه دیگه داشته و دارد.هیچ وقت اون فروشنده نبود.خرید و فروش دست خودم بود.اگر خواستم برم جایی کار داشتم میومد و گرنه تا سال ۹۷خودم تنهایی مغازه رو میچرخوندم.هیچ عیدی و مزایایی یا بیمه به من نداده فقط حقوق به من می‌داد.سال ۹۵ اداره اصناف گیر داد که باید پروانه داشته باشی نمیشه از یک پروانه استفاده کنید و رفتم گرفتم.باز هم مثل شاگرد بودم.الان بین ما مشکل پیش اومده از برج ۱۲هم بیرونم کرده

اینم بگم تو این شش سال فقط ۳۰روز مرخصی رفتم.۸۰تا۹۰درصد تعطیلات درب مغازه بودم.

خواستم بپرسم میشه شاکی شد یا نه.ممنون
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)
سلام

بله می توانید با مراجعه به هیات تشخیص اداره کار شهرستان موضوع را پیگیری نمایید.