در سایت و سامانه وزارت کار توسط (-1,060 امتیاز)
سلام

طرح اشتغال فراگیر چیست و در چه کسانی می تونن از این طرح استفاده کنن ؟
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام اشتغال فراگیر با تکیه بر ظرفیت های هر استان تدوین شده است که این کار نیازمند یک مطالعه عمیق اجتماعی و اقتصادی بود و کارشناسان حوزه کار به این مهم همت گماردند. حاصل این مطالعات هم اکنون به شکل مجموعه ای برای هر استان طراحی شده است. «طرح توسعه کسب و کار و اشتغال پایدار (تکاپو)» از سوی این وزارتخانه به ادارات کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی و استانداری‌ های هر استان ابلاغ شد.