در سایت و سامانه وزارت کار توسط (-1,060 امتیاز)
سلام

آیا پیام تایید ثبت نام در سامانه کارا برای دریافت وام اشتغال ارسال می شود ؟
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)
با سلام

بله. متقاضیان پس از ورود و ثبت نام در سامانه و بارگذاری طرح‌های خود به شکل الکترونیکی باید در انتظار پیغام بررسی و تایید نهایی طرح خود باشند که از طریق پست الکترونیک یا ارسال پیامک به تلفن همراه انجام می‌پذیرد.

در این مدت کمیته‌های فنی در استان‌ها، ابعاد طرح را به لحاظ کیفی و کمی مورد بررسی قرار داده و بر اساس شاخص‌هایی امتیازدهی کرده و جمع امتیازات را در نظر می‌گیرند تا طرح مورد تایید واقع شود.