در سایت و سامانه وزارت کار توسط (-850 امتیاز)
سلام

چه طرح‌هایی وام اشتغال روستایی می‌گیرند؟
1 پاسخ
توسط (330,850 امتیاز)
با سلام

معاون وزیر کار درباره اینکه طرح‌ها خود اشتغالی باید چه ویژگی‌هایی داشته باشند، می‌گوید: پرداخت تسهیلات بر اساس مزیتها و ظرفیتهای هر منطقه روستایی یا عشایری صورت می‌گیرد به این معنا که متقاضیان باید نیازها و مزیتهای منطقه خود را شناسایی کنند و بر اساس آن طرح‌های خود را ارائه دهند.

 برای دریافت اطلاعات بیشتر درباره این سامانه با کارشناسان اداره کل تعاون در استان محل سکونت خود مراجعه کنید. گفتنی است، ظرف ۳ روز اول راه اندازی سامانه، بیش از ۱۰۰ هزار طرح در سامانه ثبت شد.

بنابراین برای افزایش شانس دریافت تسهیلات، راهنمای ثبت نام و همچنین اصول نوشتن طرح های تجاری زود بازده را در نظر داشته باشید.