در سایت و سامانه وزارت کار توسط (-850 امتیاز)
سلام

من در سامانه کارا ثبت نام کردم پس از ثبت نام چه اتفاقی می افتد؟
1 پاسخ
توسط (330,850 امتیاز)
پس از ورد اطلاعات شما به سامانه کارا ( kara .mcls .gov .ir ) و تایید نهایی، طرح برای تامین اعتبار به بانک معرفی و پیام تایید و پذیرش طرح به متقاضی ارسال می شود. بانکهای عامل پس از بررسی در صورت داشتن توجیه فنی و اقتصادی طرح و اهلیت کارآفرین یا سرمایه‌گذاران، آن را در نوبت دریافت وام اشتغال قرار می‌دهند.

وزارت کار اعلام کرده تلاش می‌کند تا فرایند ثبت نام، معرفی و تصویب طرح متقاضیان طولانی نشود و منابع بر اساس اولویت‌های همان منطقه و به تناسب پیشرفت طرح‌ها پرداخت شود.