در دیوان عدالت اداری توسط (100 امتیاز)
با سلام بنده در سال 95بدلیل اینکه بی دلیل اخراج شده بودم به اداره کار شکایت کردم . قرار دادم مدت موقته و کارفرما داخل قرارداد دست برده بود و تاریخشو زده بود 30آذر 95 در صورتی که بنده تا اسفند قرار داد داشتم و شرکت نیز تاآخر اسفند با اداره اصلی قرار داد داشت. اداره کار رای به این داد که بنده بازگشت بکار شوم . در این حین بنده از 23بهمن تا 23مرداد وارد مرخصی زایمان شدم بعد از اون دوباره برای بازگشت بکارم اقدام کردم و کارفرما از فرستادن بنده سره کار اولیم خودداری کرد . بننده اجرائیه گرفتم فایده نداشت نامه از دادگاه گرفتم واسه کلانتری . و دوباره اداره کار شکایت کردم که بلاتکلیفی بگیرم . هئیت تشخیص رای دادن که بنده برگردم سر کار اولیم و بلاتکلیفیم بدن. کارفرما اعتراض کرد، ددوبار هیئت حل اختلاف مارو خواستن بازرس فرستادن و نتیجه تحقیق بازرس به نفع بنده بود . تو آخرین جلسه فهمیدم که کارفرما به حکم سال 95برای بازگشت به کار اولیم اعتراض زد در دیوان عدالت اداری میخواستم بدونم بعد یکسال میتونه اعتراض کنه و اینکه مسئول های هیئت حل اختلاف گفتن اگه دیوان رای رو باطل کنه بازگشت به کارتم منتفیه . درسته؟ و این که شرکت تا 31/1/97با اداره قرارداد داشته حالا میگه من. قرارداد ندارم باهاشون کجا ببرممت سرکار . مگه قانون نیست که اگر کار و کارگاه سر جاش باشه پیمانکار عوض بشه باید شرکت جدید منو ببره سر کار؟تشکر
2 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام اگر دیوان رای هیت حل اختلاف رو نقض کرده باشد به هیت همعرض ارجاع میدهند این نیست که رای هیت حل اختلاف کلا نقض شده است ومطمن باشید مجدد هیت همعرض به شما رای مثبت میدهد مگر آنکه دلیل قانع کننده جدیدی اراعه دهد ورای اداره کار اگر به شخص ابلاغ شود، وکارفرما یا طرف دیگر بخواهد به دیوان شکایت کند سه ماه از تاریخ ابلاغ رای اداره کار وقت داردشکایت کند