در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (130 امتیاز)
با سلام

5 سال در یک شرکت مشغول به کاربودم. قراردادها سالیانه  تمدید میشد. به دلیل درخواست افزایش حقوق وقول مساعد کارفرما در سال 1395 قرارامضاء نکردم تا توافق بشود.

در تاریخ 1395/09/07 به بهانه تغییر محل کار از کار خراج شدم. چون محل کار جدید 100 کیلومتر خارج از شهر بود ومن تقاضای توافق برای حقوق بر مبنای محل کار جدید، قبل از رفتن به محل کار داشتم.

در تارخ 1395/09/10 کارفرما بدون اطلاع من برای من ترک کار رد کرد.

رای هیات تشخیص در تاریخ 1396/02/30 صادر شد. رای سرشار از تخلف واشتباه بود .اعتراض کردم.

در تاریخ 1396/09/25 یعنی یکسال پس از اخراج رای حل اختلاف صادر شد.

بازگشت به کار نداشت.

فقط حقوق ودسمتزد تا پایان سال 1395 محاسبه شد.

چرا مواد 26 و 29 و 165 قانون کار وهمچنین ماده 67 آیین دادرسی کار مورد استناد هیات قرار نگرفته است؟

آیا رای هیات که تا آخر سال 1395 برای اینجانب حکم صادر کرده قانونی است.

لازم به ذکر است در آرائ هیات های عمومی دیوان عدالت اداری به این مورد اشاره نشده است.

آیا میتوانم از رای هیات حل اختلاف به دیوان عدالت اداری شکایت کنم؟

نتیجه دارد؟

قبلا آز راهنمایی شما سپاسگزارم
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ

با سلام

لازم است بدانید آرای هیات حل اختلاف مراجع  کار تا سه ماه قابل اعتراض در دیوان عدالت اداری هستند. لیکن پیشنهاد منطقی بنده به شما این است که از مشاوره تلفنی یا حضوری بیدبرگ بهره مند شوید چون مشاور باید مدارک شما را ببیند و پرونده شما را بخواند و سپس اعلام نظر کند.