در خرید بیمه سربازی توسط (100 امتیاز)
سلام وقت بخیر.میخوام بیمه سربازی روبخرم شنیدم ازسال۸۶به بعد براساس رای دیوان برای بیمه سربازی نیازی ب پرداخت هزینه نیست.من از سال۹۱ چندسالی بیمه دارم ودراین تاریخ سربازی تموم کردم۸۶/۱/۱۸ این طرح شامل من میشه اگه نه چقدر باید پرداخت کنم برای ۱۸ ماه خدمت درسپاه.آیا راه دیگه هست برای رایگان کردن بیمه سربازی

ممنون از راهنمایتون
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
باسلام اگر کسی قبل از ۸۶/۹/۲۷ خدمت خود را تمام کند وقبل از شروع خدمت دارای بیمه باشد میتواند از طرح رایگان استفاده نماید