در دیه و بیمه خودرو توسط (550 امتیاز)

با سلام

من که سال ۹۳ تصادف کردم

و رای قطعی دادگاه ۹۵/۵/۲۰ صادر شده

موقع تصادف بیمه داشتم اما الحاقیشو نگرفته بودم

در این مدت ۲ یا ۳ بار دیه گران شد

و۷۰ ملیون بهم مابعد التفاوت خورد که صندوق بعد از اجرا شدن قانون جدید پرداخت کرد پراخت دیه از طرف بیمه ایران و صندوق تامین خسارت بدنی در تاریخ ۹۵/۷/۵ بود ینی بعد از تاریخ اجرا شدن قانون جدید شخص ثالث بوده است

حالا سوالام اینه از شما عزیزان.....

  • ۱-بیمه و صندوق دیه را طبق قانون سال ۸۷ پرداخت میکنه یا طبق قانون سال ۹۵.۳ و قانون جدید شخص ثالث
  • ۲- صندوق تامین خسارت های بدنی که بعد از اجرای قانون جدید شخص ثالث۷۰ ملیونو پرداخت کرده و با توجه به قانون جدید (ماده۲۵ تبصره ۱ بند ۱ و ماده ۶۵ بیمه شخص ثالث) ایا میتواند مبلغ ۷۰ ملیونو از اینجانب پس بگیرد........

صندوق از من شکایت هم کرده

تشکر از شما دوستان

2 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
درود بر شما

 در قوانین شکلی عطف به ماسبق قوانین جایز و تفسیرموسع به نفع متهم یاوخوانده دعوا تحویز شده است .

شما باهمین جمله و ماده ۶۵ قانون ثالث ۹۵ میتونید از خودتون دفاع کنید

در غیر اینصورت با درخواست مشاوره راهنمایی های کاملتری رو دریافت کنید