در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام

من پستچی هستم و راکب موتور  در تاریخ ۹۶/۱۰/۲۵خیابان یکطرفه را خلاف میرفتم سر تقاطع تصادف کردم مامور کلانتری در صحنه از من امضا گرفته که مقصرم و ساق پای من( استخوان درشت نی و نازک نی) کامل شکسته الان جراحی کردم کروکی پلیس هم ندارم خواستم ببینم میتونم پرونده رو پیگیری کنم و آیا دیه تعلق میگیره یا نه؟

سپاس
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود برشما

آرزوی سلامتی برای شما دارم

درصورت داشتن گواهینامه و بیمه نامه معتبر میتوانید از بیمه حوادث راننده مسبب حادثه استفاده کنید .

ابتدا باید کروکی رو از افسر راهور تهیه کنید

مدارک پزشکی بیمارستانی و گزارش اورژانس و تاییدیه پزشکی قانونی مبنی بر نوع و میزان صدمات وارده روهم باید بگیرید و برای تشکیل پرونده خسارت به بیمه مراجعه کنید

درصورت نیاز به راهنمایی از طریق درخواست مشاوره میتونید مشاوره کاملتری رو دریافت کنید