در لیست بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام من 5روز در کارگاهی کارکردم بعد فرم نامنویسی اولیه بهم دادن و در شعبه تامین اجتماعی ثبت نام شدم و شماره بیمه8رقمی بهم دادن الان اون کارگاه اون 5روز برام پرداخت نکرده و الان یه شرکت دیگه کار میکنم ایا باید دوباره ازین شرکت فرم بگیرم و ببرم تامین اجتماعی برا دریافت مجدد شماره بیمه؟چون شرکت قبلی که نامنویسی اولیه انجام داده هیچ سابقه ی برام پرداخت نکرده .و کلا هیچ سابقه بیمه ی هم ندارم.در سامانه سوابق هم کلا اطلاعاتم ثبت شده.
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام اگر درآن شعبه ای که قبلا  ثبت نام کرده اید و در همان شعبه میخواهند برایت حق بیمه بریزند نیاز به ثبت نام مجدد نمیباشد اما اگر در شعبه ای دیگر میخواهید برایتان حق بیمه واریز کنند همین شماره بیمه قبلی رو میدهید ومجدد در آن شعبه باید نامنویسی کنید