در خرید بیمه سربازی توسط (100 امتیاز)
با سلام ک خسته نباشید

یک سوال خدمت بزرگواران دارم که جند روزیه فکر من رو مشغول کرده تورو خدا یکی جواب من رو بده

فرق قبل از سال ۸۵ با بعد از سال ۸۵ چیه؟؟؟  مثلا منی که بعد سال ۸۵ خدمت کردم و اون دو شرط دیگه رو دارم چرا باید بهم تعلق نگیره؟؟؟ مگه مثلا سال ۸۴ جنگ بود و سال ۸۹ صلح شد؟؟ اگر لطف کنید منو از این سردرگمی دربیارید دعا گوی همه عزیزان میشم
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام قبلا تامین اجتماعی از همه بابت سربازی پول دریافت میکرد تا اینکه شکایات زیادی از مردم به دیوان عدالت اداری شد ودیوان در تاریخ۸۶/۹/۲۷رای صادر کرد واعلام کرد هر که تا این تاریخ قبل سربازی وبعد سربازی بیمه داشته نیاز به پرداخت هزینه نمیباشد ودلیل ان رای دیوان میباشد