در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام و خسته نباشید خدمت شما میخواستم بدونم که در صورت عدم رضایت اولیا دم و درخواست از قاضی برای اشد مجازات همسرم حتما باید جنبه عمومی جرم قتل غیر عمد که حبس هست را بگذراند یا با ندادن رضایت اولیا دم میتوان حبس را تبدیل به جزا نقدی کرد؟ سوال بعدیم اینه که میزان جزا نقدی جنبه عمومی جرم معمولا چقدر است ؟
2 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما

از اتفاقی که برای همسر شما افتاده بسیار متاسفم

مجازات جنبه عمومی جرم قتل غیر عمد مستند به ماده ۷۱۴قانون مجازات اسلامی شش ماه حبس تعزیری قابل تبدیل به جزای نقدی معادل ۱۰میلیون تومان است .

اولیای دم در برابر دریافت دیه باید رضایت بدهند . البته اگر دیع از طریق صندوق دادگستری پررداخت شود ، برای شما رضایت نمیگیرند . پس خودتان مراقب این موضوع باشید . حبس یا تبدیل به جزای نقدی باختیار قاضی است