در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (260 امتیاز)
با درود فراوان - خسته نباشید
شخصی در یک شرکت در اصفهان به مدت 23 ماه کار کرد و کارفرما 2 ماه و 5 روز برایش بیمه رد کرده بود و خلاصه با ارائه مستنداتی ثابت کرد و 23 ماه حق بیمه توسط اداره کار برایش تائید شد و علاوه بر حق بیمه، اداره کار نیز مبلغ 20/520/125 ریال بابت دستمزد و حقوق و ... در آن سال برای کارگر در نظر گرفت و ایشان حکم اداره کار را به تامین اجتماعی ( حق بیمه ) و دادگستری ( دستمزد و حقوق ) برد تا اجرای حکم کند و دادگستری برای اجرای حکم نامه ای به کلانتری ارائه کرد اما در نامه اجرای حکم به جای مبلغ 20/520/125 ریال ، مبلغ 205/520/125 ریال ذکر شده است.
حال این شخص به یکی از دوستانم که وکیل است مراجعه کرده و ایراد تایپی را به ایشان گفت و وکیل هم ایشان را راهنمایی کرد اما شخص ایراد تایپی را نه به کلانتری محل و نه به دادگستری گفته است و می گوید حق کارفرماست که این مبلغ را از او بگیرم چون 5 سال پیش در حق من نامردی کرد و نه تنها حقوق و حق ماموریت مرا نداد بلکه بیمه ام را کم رد کرد.
حال میخواد نامه ای که دارای اشکال تایپی در مبلغ است را به کلانتری بدهد و اجرای حکم کند. آیا امکان پذیر است ؟
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام ... اگر درمتن حکم ابلاغی به طرفین مبلغ صحیح درج شده است مبنای اجرا همان مبلغ صحیح است و اشکال تایپی در نامه ی پیوست حکم نمیتواند مبنای اجرای حکم باشد و به سادگی قابل اصلاح است.