در لیست بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام من چندسال هستش تحت بیمه اختیاری هستم.وبایدبرای دریافت لیست حق بیمه هر۳ماه یکبارباید به شعبه مراجعه کنم.بعدش فهمیدم خودم میتونم ازطریق اینترنت خودم دریافت کنم و کلی پول به کارگزاری ندم و این همه راه نرم.وقتی به کارگزاری مراجعه کردم و رمز رو خواستم رمز رو ندادن کلمه عبور رو هم تغییر دادن وحتی شماره موبایلی که برای بازیابی کلمه عبور لازمه رو تغییر دادن که لازم بشه همه برن کارگزاری وکلی پول بابت دریافت لیست بدن.من باید چیکارکنم؟ پیش رییسشون هم رفتم اون هم گفت نمیشه.
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

شما می توانید از طریق بازیابی رمز عبور، و شماره موبایل ثبت شده در پروفایل نام کاربری تان، رمز عبور را بازیابی نمائید. چنانچه شماره موبایل ثبت شده شما در پروفایل نام کابری تان عوض شده، می توانید به شعبه بیمه ای خود مراجعه و آن را اصلاح نمائید، یا اینکه شماره ملی خود را ارائه نمائید، تا بنده آن را اصلاح و رمز عبور جدید را خدمتتان ارسال نمایم.