در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط (100 امتیاز)
بنده با BMI 37 و دارا بودن آسم و کبد چرب نوع 2 قصد دارم که عمل اسلیو انجام بدم. بیمه تکمیلی دارم. آیا بیمه تامین اجتماعی باقی مانده هزینه های عمل بنده رو تقبل می کنه و اینکه باید قبل از عمل حتما پیش پزشک معتمد تامین اجتماعی برم یا همون مدارک بیمارستان و بیمه تکمیلی کفایت میکنه؟
2 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام

شما بایتسی قبل از عمل جراحی به واحد پرداخت خسارات متفرقه اسناد پزشکی تامین اجتماعی محل سکونت خود مراجعه و در باره عمل جراحی خود مذاکره نمائید.