در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
سلام.بنده در حال حاضر در شهر تهران مشغول کار هستم و 23 ماه بیمه دارم ...ولی بخاطر شرایطی که ایجاد شده مجبور هستم به یک شهر دیگری نقل مکان دهم
آیا میتوانم طول زمانی که در ان شهر دنبال کار میگردم و بیکار هستم از بیمه بیکاری استفاده کنم؟
به چه صورتی باید اقدام کنم
1 پاسخ
توسط (2,540 امتیاز)
سلام خدمت کاربربیدبرگ عزیز

درصورتی به بیمه شده، بیمه بیکاری تعلق می گیردکه توسط کارفرما به علت اتمام قرارداد عدم نیازاخراج وقطع رابطه کاری کرده باشد

شخص عالی به طوراختیاری قطع رابطه کاری میکنید دراین شرایط بیمه بیکاری تعلق نمی گیرد