در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
سلام هزینه پزشکی  که در قرارداد بیمه قید شده برای یک ساله است سالانه است یا کل قرار داد بیمه  فقط ان مبلغ پرداخت می شود ضمنا در صورت اسیب  مثلا زمان بازی فوتبال اگر اسیبی به کمر وارد شود و متخصص تایید کند و استراحت طولانی بنویسد چگونه از هزینه پزشکی استفاده نماییم سپاس لطفا راهنمایی بفرمایید
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ سلام،وقت بخیر.

پوشش های بیمه عمر مانند سایر قراردادهای بیمه ای یک ساله می باشد و چنانچه در هر سالی از پوششهای خود استفاده نمایید (بشرط واریز بموقع اقساط بیمه نامه عمر خود) میتوانید از این پوششها در سال بعد نیز استفاده نمایید.

شما در بیمه نامه عمر خود از پوشش هزینه های پزشکی بر اثر حادثه در طول یک سال بیمه نامه خود،فقط تا سقف مبلغی که در بیمه نامه قید شده مجاز به استفاده می باشید.

استراحت،ازکارافتادگی موقت و نظایر اینها به بیمه عمر مربوط نبوده و باید برای این موارد از بیمه تامین اجتماعی تون کمک بگیرین و فقط در بیمه های عمر ازکارافتادگی کلی و دایمی تحت پوشش قرار خواهد گرفت.

با تجدید احترام