در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
سلام برادر من دارای دو بیمه عمر ،پاسارگاد و بیمه مان ایران می باشد و اکنون دچار کمردرد شدید و قادر به کارکردن بصورت موقت نیست با توجه به استراحت یک ماهه متخصص ارتوپدی ایا امکان گرفتن مبلغی از بیمه برای درمان ومعاش وجود دارد لطف کنید کاملا توضیح دهید در صورت مثبت بودن تشکر و قدردانی از زحمات اساتید محترم که جواب می دهند.ضمنا گزینه هزینه ُپزشکی هم در هر دو بیمه فعال است و ماهانه کصد هزار تومان پرداخت میکرده جمع دو بیمه دویست هزار تومان مرسی
2 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)

با سلام و آرزوی سلامتی ... هزینه ی پزشکی مندرج در بیمه نامه های عمر و سرمایه گذاری صرفاً جهت پوشش هزینه ها در اثر حوادث موضوع بیمه بوده و بیماریهای دیگر که حالت مزمن دارند را پوشش نمیدهند. البته پوشش بیماریهای خاص که شامل 5 نوع بیماری طبق شرایط بیمه نامه میگردند نیز از نوع غرامت بوده و در صورت ابتلا بیمه شده به آن بیماریها قابل پرداخت میباشد. لذا درصورتیکه کمردرد شما دراثر حادثه ای بوده است میتوانید با ارائه مدارک از هردو بیمه نامه تا سقف پوششهای مربوطه خسارت دریافت نمائید. موفق باشد.