در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
چرا موقع ثبت نام  آنلاین بیمه پاسارگاد نمیشه نوع بیمه اتیه کودک و نوجوان  را انتخاب کرد ؟؟
2 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)

با سلام ،

دوست عزیز درصورتی که برای فرزند خود بیمه تهیه می فرمائید به مشاور خود توضیح دهید قصدتان خرید بیمه برای کودکتان می باشد تا شما را راهنمایی نمایند.

جهت اطلاع بیشتر نیز می توانید به فایل آموزشی زیر نیز رجوع فرمائید :