در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
سلام من از تاریخ1/10/95 حقوق بیکاری میگیرم وبا توجه به ۲۳ سال سابقه کلی با احتساب خدمت سربازی برایم در تامین اجتماعی ۴سال حقوق بیکاری تعیین کرده اند یعنی تا سال ۹۹ که در ان زمان ۵۷ ساله میشوم ایا میتوانم به هر طریقی بازنشستگی پیش از موعد استفاده کنم لطفا جواب مرا بدهید
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)
سلام

بازنشستگی زودهنگام بستگی به نوع کار شما در زمان اشتغال داشته و آیا اینکه سوابق شما مشمول مشاغل سخت و زیان آور میگردد  تا بتوانید زودتر بازنشسته شوید.