در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
سلام

اينجانب 42 ساله و متاهل هستم

از سال 1378 تا سال1380 در شركت ماليبل سايپا بطور قرارداي كار كردم و از آنجا به استخدام سايپا در آمده و تا حال حاضر هم استخدام دايمي سايپا هستم

تمام مدت استخدام سايپا را در سالن رنگ با سختي كار ضريب 1.5 برام محاسبه كرده اند لاكن مدت 30 ماه كه ماليبل بودم علي رغم اينكه در ريخت گري بودم برايم سختي كار نخورده حال آنكه چند سال بعد سختي كار براي همان پست محاسبه شده است .

دو سال خدمت كرده ام كه هنوز بيمه آنرا نخريده ام 7 ماه هم قبل خدمت مشغول كار در مغازه بودم كه متاسفانه كار فرما بيمه ام نكرده بود

بدليل مشكلات خانوادگي سخت دنبال مرخصي بدون حقوق هستم كه بدليل يك بار استفاده (بمدت 4 ماه ) ديگر موافقت نمي كنند اكنون دنبال باز نشستگي با هر شرايطي هستم لطفا راهنمايي فرماييد . با سپاس
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
دوست عزیز

اولابیمه پردازی شماجهت استفاده ازسنوات ارفاقی نبایستی قطع شده باشد .

ثانیا، تاییدسخت وزیان اورمشاعل به عهده کمیته مستقردراداره کارمیباشدکه بایستی جهت احرازشغل رای صادرگردد،

ثالثا،اگرفردی 7300روز درشغل سخت وزیان آور بیمه پردازی داشته باشد بدون شرط سنی می تواندبازنشسته شود

رابعا، اگرمجموع بیمه پردازی به 35برسدیعنی اگرفردی 15 سال درکارسخت وزیان آورمشغول باشدباضریب 1/5 بیمه پردازی 22/5 محاسبه می گرددو12/5سال هم سابقه عادی داشته باشداحرازبانشستگی رادارد