در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با عرض سلام.

تصادف کردیم یه خودرو با ماشین من و ماشین پشت سرم شاخ به شاخ تصادف کرد و مقصر شد.هم راننده مقصر هم راننده ماشین پشت سر من فوت کردن.حالا میخوام بدونم چقدر طول میکشه تا جریان دادگاه و پرداخت خسارت طول میکشه و اینکه حالا که راننده مقصر فوت کرده تفاوتی داره؟یعنی باید اتفاق خاصی بیوفته که پرونده جلو بره یا نه سریع به اداره بیمه منتقل میکنن؟؟؟
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام و آرزوی سلامتی... فوت راننده ی مقصر هیچ خللی در رونده رسیدگی به پرونده ایجاد نکرده و روال عادی رسیدگی با حضور اولیاء دم متوفیان و شما در جلسات دادگاه صورت خواهد گرفت و پس از صدور رای میتوانید به بیمه گر راننده مقصر جهت دریافت خسارت خود مراجعه نمایید.