در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام ما در ۲۴ فروردین امسال با یک افغانی که مجوز تردد نداشته تصادف کردیم و متاسفانه ایشون بعد دوروز فوت میکنند بیمه میزان سقف تعهد ۲۸۰ میلیون تعیین کرده که چون ماه حرام بوده میشه ۳۰۸ میلیون که بیمه گذار گفته بقیه صندوق میده و از ما وجهی گرفته نمیشود آیا این موضوع صحت دارد؟ و معمولا پرونده تصادف چقدر طول میکشن ؟ چون در صورت افتادن به سال اینده و افزایش دیه و پرداختش توسط ما نگرانیم که چگونه این مبلغ جور کنیم ؟ بازپرداخت صندوق خسارات بدنی معمولا به چه صورت است ؟ ممنون از لطفتون
2 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)

با سلام و آرزوی سلامتی .... با عنایت به برداشتی که بنده از عرایض شما کردم ظاهراً شما مقصر حادثه هستید. که در صورت درست بودن این فرض باید بگویم که با توجه به قانون جدید بیمه شخص ثالث و عدم نیاز به تهیه الحاقیه افزایش تعهد بیمه نامه، مبلغ مازاد بر 280م را می بایست صندوق طبق قانون به اولیاء دم متوفی پرداخت نماید. پس شما هیچ نکرانی بابت افزایش دیه نباید داشته باشید. البته در صورتیکه علت سانحه ازنوع  تخلفات حادثه ساز باشد طبق قانون در تصادف بار اول دوونیم درصد خسارت بعهده شما خواهد بود...

(یک لحظه غفلت در هنگام رانندگی سبب یک عمر پشیمانی است پس با رعایت قوانین و مقررات و دقت در رانندگی آسوده خاطر برانید.)