در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام،تاکسی اسقاط کردم تاکسی صفر گرفتم،تصادف کردم نمایندگی سایپا میگه بیمه بدنه تو سایپا کارت طلایی شخصی رد شده و تاکسی نیست بیمه نصف خسارت رو میده،و ماشین من را چهار ماهه با حقه تو نمایندگی نگه داشته به علت نبود قطعه،به ماشین اسیب زده و تا هفتاد درصد خسارت رسونده،قبل از بازدید کارشناس شرکت سامان نگار ایرانیان ماشین را باز کرده و کارشناس هم قطعه های اسیب دیده را ننوشته ولی گزارش تخلف نمایندگی رو هم نداده،نمایندگی سواستفاده کرده و تا الان دونه دونه به قطعه های اسیب دیده اضافه کرده الان رسونده به هفتاد درصد تا ماشین رو عوض کنن،ولی بیمه بدنه نصف خسارت رو میگه میدم،تخلف زیاد داره،وکیل میتونه بیمه بدنه من رو درست کنه یعنی درست هست فقط راهش اینه که کار تعمیرات تمام بشه و سایپا فاکتور رسمی بزنه و در اون فاکتور سهم پرداختی من صفر است،ولی نمایندگی نمیزاره،همه چیز به نفع منه نیاز به وکیل کاردان دارم تا همه چیز را درکنار هم قرار بده و به ترتیبی که باید انجام بده که باعث ایجاد مشکل در قدم بعدی نشه کار را پیش ببره،هنوز شکایت نکردم چون به نظرم وقتش نبود و باعث بدتر شدن اوضاع میشد،
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما

در مورد بیمه اتومبیل موسوم به بدنه باید عرض کنم

اگر شرکت بیمه با وصف اینکه کاربری تاکسی است اقدام به صدور بیمه نامه با تعرفه شخصی نموده است ، باید پرداخت خسارت کند و شما یا شرکت سایپا هیچ مسئولیتی ندارید .

اما اگر خود شرکت سایپا درخواست کرده (چون بصورت گروهی بیمه نامه میزنن)که تاکسی ها رو هم با همون تعرقه شخصی بزنن باید در اینجا خسارت مابقی رو خودش پرداخت کنه .

ضمنا شما میتونید از شورای حل اختلاف یه تامین دلیل با ارجاع امر به کارشناس بزنید تا میزان قطعی خسارت رو براتون بطور دقیق براورد کنه .چوک بعدا واقعا بهش احتیاج پیدا میکنید

بهرحال شما هم میتونید خسارت حادثه رو بگیرید هم میتونید عدم النفع ایام بیکاری رو با طرح دادخواست مجزا از مسبب این تاخیر دریافت کنید .