در سختی کار و مشاغل سخت توسط (250 امتیاز)
سلام اقای ذلقی ممنون که لطف میکنید و کمکم میکنید ایا کار فرما می تواند برای عنوان شغلی کمک کند اگر میتواند توضیح دهید ممنون میشم چون من دیگه بیمه ام در حال قطع شدن و ایا اگر بیمه بیکاری بکیرم و به 35 برسونمش چی میشه  سوابق من اینطوری 2سال خدمت 2 سال ریخته گری با سختی کار  2سال نانوای عادی 17 سال شاطری و نان دراری  14 ماه وسط سابق شاطری بیمه بیکاری اقای ذلقی و تمام کارشنا سان بید برگ تو را خدا کمکم کنید بیمه من در حال قطع شدن بخدا دو ماه بیکارم وضع مالیم خراب که وقت مشاوره بگیرم  جمع سوابق من 33 سال میتو.نم 2 سال بیمه بیکاری بگیرم تا به 35 سال برس یا شورای حل اختلاف میتون کمکم کن  جلسه رسیدگی دارم  ممنون میشم2/2/97
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام شما کلا ۳.۵سال درسخت وزیان آور باید بپردازید که بتوانید بازنشسته شوید اما کارفرما نمیتواند شغلهایی که قبلا عنوان آنها را نوشته تغییر دهد