در سختی کار و مشاغل سخت توسط (250 امتیاز)
من 20 سال متوالی سابقه  در نانوایی دارم که فقط 2 سال ان خمیر گیر و 18 سال شاطری و ناندراری است و به نظر میرس این دو سال خمیرگیری من جز سختی کار نیست کار فرما میتونه خودش عنوان شغلی را عوض  کنه تو را خدا کمک کنید و مرا راهنمایی کنید جون نانوای فروخته شد و بیمه من در حال فطع شدنه ممنون از همه دوستان که مرا یاری دادند ممنون ازسایت بید برگ تو را خدا جواب سوال مرا بدید
1 پاسخ
توسط (2,540 امتیاز)
باسلام

چون عنوان شغلی هنگام واریزبیمه درلیست بیمه قیدشده وثبت شده امکان تغییران ممکن نیست