در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)
باعرض سلام خدمت کارشناسان محترم

اینجانب کارگرنانوایی بربری۳۷ساله به ترتیب باکارکردوواریز بیمه۱۲ماه چونه گیر۱۳ماه شاطری۱۸ماه بیمه بیکاری۵۴ماه شاطری۶ماه ناخن زنی۹۰ماه شاطری.الان نیز مشغول کارشاطری میباشم چند سال دیگرباید کارشاطری بکنم تابازنشسته شوم؟ باتشکرفراوان
1 پاسخ
توسط (2,540 امتیاز)
سلام

کاربرعزیزبایستی درصورتی می تونی بازنشسته بشی که

الف)20سال متوالی درمشاغل سختی وزیان اورکارکنی بدون شرایط سن بازنشسته شوی

ب)25سال متناوب درکارهای سخت  وزیان اورکارکنی بازهم بدون شرط سنی بازنشسته میشی

ج)یا سوابق سختی وعادی به 35برسدمی تونی بدون شرط سنی بازنشسته میشی

د)ویا سنت به 50سال وسوابق سختی  وعادی به30سال برسه