در لیست بیمه توسط (100 امتیاز)
بنده اواخر سال نود و شش به سازمان بیمه رفتم و اعلام کردم که در شرکت جدیدی مشغول کار هستم . و انها کد کارگاه را از من درخواست کردند و کد کارگاه را تغییر دادند . البته من از فروردین مشغول کار شدم و الان کارفرما نگران هستند که از کی باید لیست مرا ارسال کنند از همان روزی که من در سازمان اعلام کردم در این شرکت کار میکنم یا همان فروردین که مشغول به کار شدم
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام تاریخی که در شرکت شروع بکار کردید باید شرکت بیمه برای شما رد کند اما قبل از واریز لیست باید شما در شعبه نامنویسی کنید