در لیست بیمه توسط (100 امتیاز)
ضمن عرض سلام و خسته نباشید

بنده یک لیست 200 نفره با یک کد کارگاه دارم و یک لیست 700 نفره با یک کد کارگاه دیگر. میخواهم بیمه همه را با یک کد کارگاه ارسال کنم. آیا دیتا بیس نرم افزار بیمه به شکلی هست که بتونم به صورت دسته ای این 200نفر رو اضافه کنم و تک تک وارد نکنم؟
1 پاسخ
توسط (730 امتیاز)
باتوجه به نرم افزار مربوطه بدون کمک از یک متخصص نرم افزار باتجربه به مشکل برخواهیدخورد جون دیتاها باید باهم ادغام شوند