در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
شخصی که گواهینامه نداشته ماشینش به علت ترکیدگی لاستیک واژگون شده که همراه چهار نفر از دوستانش بوده که سه نفر از آنها فوت کردند

بیمه شخص ثالث داشته آسیا داشته

آیا بیمه دیه آن سه نفر رو میده؟

و حکم زندانی و جریمه راننده چیه؟
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود برشما

متاسفم بابت اتفاقی که براتون پیش اومده

باستناد بند پ ماده ۱۵ قاتون بیمه ثالث ۹۵ بیمه گر مکلف است بدوت هیج شرط و اخذ تضمینی خسارت زیاندیده را پرداخت کند وپس ازان به قائم مقامی زیاندیده از طریق مراجع قانونی تمام یابخشی از خسارت را از کسی که فاقد گواهینامه است ریکاوری کند .

مطابق م ۷۲۳ قانون مجازات اسلامی ۷۵ رانندگی بدون گواهینامه متناسب با وسیله مشمول حبس تعزیری تا دوماه قابل به تبدیل جزای نقدی ۱۰۰هزار تومان یاهردو میشود .

مستند به م ۷۱۴ قانون اخیرالذکر هرکس در اثر بی احتیاطی یا بی مبالاتی باعث کشته شدن کسی گردد به حبس از ششماه تا ۳سال محکوم میگردد . که قابل تبدیل به جزای نقدی ۱۰میلیون تومان میباشد

دراجرای ماده ۱۴ قانون ثالث شما به ریکاوری ۲.۵ درصد خسارات پرداخت شده مطابق بند۱۵ جدول تخلفات حادثه ساز محکوم میشوید . (نقص فنی موثر)

اما در مورد پاراگراف اول باید یه امیدواری‌بهتون بدم که میتونید بخشی از خسارات متوفیان رو پرداخت کنید با ادعای اعسار