در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
باسلام

من تقریبا ۲۰سال قبل ازکارگاهی بیمه تامین اجتماعی اجباری شدم بعد از۲سال شغلم عوض شدوبیمه پرداخت نکردم تابعداز۷سال دوباره خودم مشاغل آزاد پرداخت میکنم آیابرای آن ۷سال میتونم ازکارگاه آشنایی شکایت کنم که آنجامشغول کاربوده ام واوبرای من بیمه پرداخت نکرده وجرائم وحق بیمه اش راخودم پرداخت کنم اصلا امکان این کار هست واینکه ارزشش رادارد وتقریبا هزینه اش چگونه وچه قدر محاسبه میشود.ممنون از پاسخ شما
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ

امکان بیمه پردازی ایام گذشته وجود ندارد، برخی دلالان که حوالی اداره های کار پرسه می زنند، ممکن است وعده انجام چنین کاری را با مبالغ کلان به شما بدهند اما بهتر است نسبت به این موضوع هوشیار باشید که :

1- بر فرض هماهنگی با کارفرما و اقرار ایشان در جلسه نماینده سازمان تامین اجتماعی باید ادعای شما را مقرون به صحت تشخیص دهد.

2- بر فرض صدور رای از مراجع حل اختلاف ادارات کار و صدور اجراییه به سازمان تامین اجتماعی، ایشان فرمی به شما داده و از شما می خواهند مدارکی که منشا صدور رای در اداره کار بوده را ضمیمه فرمایید.

ذیل این برگه از شما امضا و اثرانگشت گرفته می شود که اگر اظهارات شما کذب و یا اسناد شما ساختگی باشد و این موضوع اثبات شود به لحاظ قضایی تحت پیگرد قرار خواهید گرفت. ( علت این امر آن است که ایجاد سابقه در سازمان برای ایشان تعهداتی ایجاد می کند)

3- مستنداتی که ارائه می دهید به انضمام برگه در کمیته های مربوطه بررسی و در صورت لزوم بازرس به محل کار جهت تحقیقات محلی و بررسی پرونده شما فرستاده می شود.

4- ضمنا جریمه عدم پرداخت حق بیمه برخلاف تصورات عموم آنقدرها هم سبک نیست  و شاید همین هفت سال حدودا 50 میلیونی برای شما هزینه داشته باشد (این رقم صرفا حدودی بوده و محاسبه دقیق آن به عهده واحد درامد سازمان می باشد.)

پس بنا به مواردی که ذکر شد نه تنها این امر خلاف مقررات و قوانین است، بر فرض محال هم اگر شدنی باشد چالش های بسیاری را به همراه دارد.

سپاس از همراهی شما