در بیمه بیکاری توسط (-1,060 امتیاز)

سلام،بیمه بیکاری چندم اردیبهشت 97 واریز میشه؟

آیا کسی تا به امروز حقوق اردیبهشت رو دریافت کرده ؟

زمان و تاریخ واریز بیمه بیکاری خرداد 97

توسط (100 امتیاز)
برای من هم که تبریز و شعبه یک هستم ۱۵ اردیبهشت همان حداقل حقوق سال ۹۶ واریز شد یعنی نزدیک ۲۰۰ هزار تومان کم واریز شده است معلوم نیست چه غلطی میکنند هیچکس هم پاسخگو نیست.
توسط (140 امتیاز)
سلام شعبه ۲۴ کسی هست که واریز شده براش؟؟؟؟؟؟
توسط (260 امتیاز)
حقوق اردیبهشت منو امروز13خرداد ریختن اماافزایش حقوق نداشتم کلا این دو ماه رو طبق سال 96بهم حقوق دادن ینی حقوقاافرایش پیدا نمیکنه؟؟؟!
توسط (140 امتیاز)
حقوق فروردین و اردیبهشت منم امروز 13 خرداد شعبه 24 ریختن، البته افزایش نداشته و مبلغ سال قبل پرداخت شده..
توسط (260 امتیاز)
کسی میدونه حقوق افزایش پیدا میکنه یا همون طبق روال سال قبل پرداخت میشه؟
13 پاسخ
توسط (140 امتیاز)
فروردین 8 اردیبهشت واریز نشده
سوال شده خرداد 9, 2018 در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
ویرایش شده خرداد 10, 2018 توسط
چرا حقوق بیمه بیکاری اردیبهشت هنوز پرداخت نشده ؟
توسط (220 امتیاز)
احتمالا تا ۱۵ اردیبهشت واریز میشه
توسط (220 امتیاز)
برای سال ۹۷ به پایه حقوق امسال میدن یا سال۹۶؟ بیمه بیکاری که از مهر ۹۶ شروع شده
توسط (5,180 امتیاز)

سلام

با تشکر از طرح سوال تون در بیدبرگ.

برای اینکه سوال شما به صورت جداگانه توسط مشاور بررسی و پاسخ داده شود لطفا بر روی گزینه ""پرسیدن سوال مرتبط"" در پایین پاسخ مربوطه کلیک کنید و سوال خود را در صفحه جدید مطرح کنید.

طرح رایگان سوال

همچنین، برای دریافت سریع پاسخ پیشنهاد می کنم از مشاوره تلفنی بیدبرگ از طریق لینک زیر اقدام کنید

دریافت مشاوره تلفنی تخصصی