در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
سلام. من از اردیبهشت ۹۶ تا پایان فروردین ۹۷ در یک شرکت کار می‌کنم. همکاری من در این شرکت در قالب دو قرارداد (از خرداد تا شهریور ۹۶ و از مهر تا اسفند ۹۶) بوده است. پس از اتمام آن، قرارداد جدیدی با من بسته نشد و من در تاریخ ۶ فروردین شفاهی اعلام کردم که می‌توانم تا پایان فروردین با شما همکاری کنم. همچنین در تاریخ ۲۲ فروردین استعفانامه کتبی هم دادم که گفتند به دلیل پایان قرارداد نیاز به امضا نیست. با توجه به دلخوری و رفتارهای بد مدیرعامل بابت رفتن من و همچنین اطلاع از سابقه بد تسویه حساب با سایر همکاران، احتمال میدم برای پرداخت حقوق فروردین و سنوات من بدحسابی کنند. لازم به ذکر است دریافتی من از مبلغ نوشته شده در قرارداد بیشتر است.

سوال: در صورتی که بیمه فروردین من رو رد نکنند و حقوق ماه فروردین رو به من ندهند باید چه کار کنم؟
1 پاسخ
توسط (2,540 امتیاز)
باسلام

اگربتونی ثابت کنی درماه ذکرشده کارکردیدمی توانی به اداره کاردادخواست بدیدرای واریزحقوق وبیمه رابگیرید