در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام میخاستم بپرسم که ایا اگه بیمه تامین اجتماعی هزینه عمل (مثلا عمل دو فک ) را پرداخت کند

باتوجه به نوع بیمه شخص   مبلغ پرداختی فرقی دارد؟

مثلا بیمه اختیاری یا اجباری یا ازاد

منظورم این هست که مثلا اگر بنده بیمه اختیاری باشم  و هزینه عمل جراحی ام رو بیمه 500 تومن بده

ایا اگر مثلا اجباری یا ازاد  باشم همون 500 را میده یا کمتر و بیشتر دارد؟

مرسی
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام همان مبلغ رو پرداخت میکند اما در مشاغل آزاد باید ده درصد بعنوان فرانشیز پرداخت نمایید ولی در اجباری هیچ هزینه ای در بیمارستانهای تامین اجتماعی پرداخت نمیکنید