در سازمان تامین اجتماعی توسط (100 امتیاز)
باسلام

درسال جدید بازرسی از کارگران ساختمانی هرچندماه یکبارانجام میشود.سه ماه قبل از من بازرسی انجام شده دوباره الان به من فیش صادر نکردن رفتم شعبه فرم بازرسی دادند.
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)
سلام

باتوجه به ماهیت کار بازرسی معمولا بازه زمانی خیلی مشخصی جهت پیش بینی تاریخ و تعداد دفعات بازرسی وجود ندارد ولی کوتاهترین بازرسیها درفاصله زمانی هر یک ماه یکبار صورت می پذیرد.