در بیمه بیکاری توسط (-1,060 امتیاز)
سلام

بیمه بیکاری در صورت فیلتر شدن تلگرام برای ادمین های کانال ها چگونه است ؟
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ

با سلام

در صورتی که ادمین کانال های تلگرامی مروبطه بعنوان کارشناس تولید محتوا با شرکت یا مجموعه ای رابطه کارگری و کارفرمایی داشته باشند و این بخش به هر دلیلی دیگر نیازی به کارشناس تولید محتوا نداشته باشد با توجه به شرایط مندرج در قانون بیمه بیکاری، در صورتی که کارگر واجد شرایط باشد می تواند برای تشکیل پرونده بیکاری به کاریابی ها یا ادارت کار مراجعه نماید.