در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
سلام

بنده نه ماه مرخصي زايمانم اسفند ٩٦تمام شد و در زمان كه باردار بودم بطور توافقي با كارفررما به دليل شرايط كار فرما بنده بعد از مرخصي زايمانم نمي توانم برگردم به كارم و كسي جايگزين بنده شده در همان زماني كه بنده شركت بودم الان با راهنمايي اداره كار گفتند كه اگر من از كارفرما يه قرداد يك ساله تا اتمام مرخصي زايمانم داشته باشم و يك نامه عدم نياز از كارفرما ميتونم از بيمه بيكاري استفاده كنم ولي كارفرما موافقت نميكنه و فكر ميكنه براش مشكل به وجود مياد ميخواستم بدونم واقعا براي كار فرما موردي پيش مياد؟من چه كاري ميتونم انجام بدم تا ازبيمه بيكاري استفاده كنم ومشكلي هم براي كارفرما ايجاد نشه چون واقعا نميخوام مشكل براش بوجود بيا د ممنون ومتشكرم
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام شما در واقع از اول امسال میبایست شروع بکار میکردید اما کارفرما از پذیرش شما خودداری کرده شما تا پایان همین ماه وقت دارید شکایت نمایید خیر مشکلی برای کارفرما بوجود نمیاید البته اگر قبل از زایمان حداقل یکسال در آن کارگاه بیمه داشته اید میتوانید از بیمه بیکاری استفاده نمایید