در دیه و بیمه خودرو توسط
به اتفاق دو نفر از دوستانم با موتور به زمین خوردیم ولی دو نفر ترکنشین که دوستانم بودن به شدت صدمه دیدن آیا شرکت بیمه جوابگو خواهد بود. درصورتی که مبلغی به عهده من که راکب بودم میباشد لطفآ روشن بیان کنید.
1 پاسخ
توسط
با سلام

امیدوارم حال دوستانتون هر چه زود تر بهبود پیدا کنه

در بیمه شخص ثالث شرکت بیمه متعهد میشه که به همه به جز راننده مقصر حادثه تا سقف تعهدات مندرج در بیمه نامه خسارت پرداخت کنه با توجه به این موضوع شرکت بیمه میتونه به اندازه ای که به شما تعهد داده هزینه پرداخت کنه ( میتونید تعهدات شرکت بیمه تون رو توی بیمه نامه مطالعه کنید)