در دیوان عدالت اداری توسط (100 امتیاز)
ساخت و نصب کابینت  کارگران  که بیمه بوده اند انجام داده  وبیمه پیمان میخواهند و نامه ابلاغ بدستم نرسیده و قطعی شده چطور نامه ای به دیوان بنویسم که رای باطل شود
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
باسلام منظور شما اگر رای تامین اجتماعی میباشد وقطعی شده مجبورید که برای ابطال رای تامین اجتماعی به دیوان عدالت اداری شکایت نمایید اما این کار وشکایت به دیوان باید دارای تجربه باشید چنانچه از امور قراردادها تجربه ای ندارید حتما با مشاورین این سایت مشورت نمایید