در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط (100 امتیاز)

1.با سلام میخاستم ببینم که ایا بیمه تامین اجتماعی هزینه عمل فک را پرداخت میکنه یا ن؟؟

2.اگه پرداخت  میکنه کل مبلغ رو میده یا درصدی از اون را (چند درصد ش را)؟؟

3.بعد به فرض این که بیمه پرداخت کنه(حالا یا همشو یا مقداری شو)  اگه بیمه اختیاری باشیم یا اجباری  که فرقی نمی کنه؟؟

مدیر سایت :- در صورتی که چند سوال دارید، هر سوال را در صفحات جداگانه بپرسید تا به صورت جداگانه بررسی و پاسخ داده شود.
سوال چهارم:  آیا بیمه عمر هزینه عمل جراحی فک را می دهد ؟

لطفا سوال هارو به ترتیب جواب دهید.ممنون

1 پاسخ
توسط (9,260 امتیاز)
سلام

شما با مراجعه به دفتر اسنادپزشکی و تایید پزشک معتمد مبنی بر نداشتن جنبه زیبایی میتوانید در بیمارستان دولتی بستری وبا پرداخت ۱۰درصد هزینه مرخص شوید .و در بیمارستاتهای خصوصی ۹۰درصد تعرفه دولتی توسط تامین اجتماعی پرداخت میگردد.