در بیمه بیکاری توسط (140 امتیاز)
سلام. خسته نباشید.

میخواستم سوال کنم اگه من در حال حاضر از بیمه بیکاری استفاده کنم، در عین حال برای دریافت جواز کسب فست فود اقدام کنم، آیا بیمه بیکاری من قطع میشه؟ یه توضیح کلی در موردش بدین بهم ممنون میشم.
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام موارد قطع بیمه بیکاری به دلایل زیر میباشد        ۱-با توجه به اعلام وزارت کار مقرری بگیر از شرکت در دوره ها خودداری نماید                                                ۲-بیمه شده بیکار از قبول شغل تخصصی خود ویاشغل پیشنهادی برای کار خودداری کند                                   ۳-مقرری بگیر در هنگام دریافت بیمه بیکاری شرایط استفاده از مستمری بازنشستگی ویا از کارافتادگی خودداری نماید                                                            ۳-بیمه شده به نحوی انحابا دریافت مزد ایام بلاتکلیفی به کار مربوطه اعاده گردد                                            چنانچه بیمه شده قبل از برقراری بیمه بیکاری دارای پروانه کسب یا مجوز اشتغال معتبر باشد در صورت اشتغال در سایر کارگاههای مشمول قانون کار واحراز بیکاری واثبات عدم استفاده از مجوزه هابه هر نحودر ایام بیکاری میتواند از مقرری بیمه بیکاری بهره مند گردد وشعبه موظف است از طریق بازرسی تحقیقات انجام بدهد که آیا مقرری بگیر از مجوز استفاده میکند یا خیر